Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.
Hvis pakken blir returnert tilbake til oss, så blir du faktuerert et gebyr på 280kr +mva (350kr totalt). Dette er for å dekke frakt og returkostnader.

NB. Hvis bestillingen inneholder produkter som har *PRE-ORDER* i teksten, så gjelder ikke normal frakttid. Dette betyr at en eller flere varer som du har bestilt er på vei inn, men gjort klar for bestilling. Er du usikker på når pakken blir levert, så skal det stå et estimert ankomst til vårt lager på selve produktet. Hele bestillingen blir sendt samtidig, så har du bestilt noe som allerede er på lager, så blir ikke den sendt før det andre varene har kommet.

Betaling

Vi tar imot betaling via PatPal eller Postoppkrav.
Det er også mulig å be om faktura hvis dette er å foretrekke. Men vi sender ikke ut ordren før betaling er på vår konto.
I vår butikk og på arrangementer vi deltar på er det også mulig å betale direkte med kort eller kontant.

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .