F.A.Q.

Mange kunder spør oss om forskjellige ting, så vi har tatt de spørsmålene vi ofte får og samlet dem her.


- Spørsmål: Har dere en fysisk butikk?

Svar: Ja, det har vi. Du finner oss i Hydroparken på Notodden. Adressen er Heddalsveien 11, Bygg 90. Vi har ikke faste åpningstider, men bare spør oss om det er greit med et besøk. Vi er ofte tilgjengelige på ettermiddagen og kvelden. Bare kontakt oss på forhånd.
Notodden ligger ca 1 time og 45 min vest for Oslo ved E134.

- Spørsmål: Selger dere våpen? Kan ikke finne det noe sted i butikken.

Svar: Nei, pr. dags dato, så gjør vi ikke det. Men vi jobber mot å kunne tilby det en dag.

- Spørsmål: Kan dere sende pakken min i dag? Det står at det er ca 3-5 dagers leveringstid når ordre er lagt inn.

Svar: Vi sender normalt alle bestillinger samme eller påfølgende dag. Har du bestilt innen 15.00, så blir pakken som regel sendt samme dag. Har du bestilt etter 15.30, så blir den sendt påfølgende dag. Det hender noen få ganger at vi ikke får dette til, men da er det gjerne en grunn til det. Unntak er ved ferie og/eller andre hendelser. Dette blir som regel opplyst om via vår Facebookside, så følg med der.
Vær obs på at det er forskjellig leveringstid på hvor man bor i landet.

- Spørsmål: Jeg har en veldig stor handlekurv, men når jeg skal velge fraktmetode, så får jeg bare opp at det skal hentes hos dere. Hvorfor det? Jeg vil ha det tilsendt.

Svar: Det er rett og slett såpass mye eller noen store varer som gjør at nettbutikken ikke greier å beregne frakt. Ingen fare, vi kan overstyre det etterpå. Bare kontakt oss før eller etter at bestillingen er sendt så ordner vi det. Vær obs på at frakt tilkommer, siden det ikke er beregnet alt.

- Spørsmål: Hvorfor er frakten så dyr når jeg bare bestiller en flaske med kuler? Jeg gidder ikke å betale 250kr i frakt for en flaske med kuler til 139kr.

Svar: Det er en feil i systemet som gjør at frakt kan bli feilberegnet, men vi går alltid over og sjekker frakt. Vi refunderer det som er betalt for mye hvis det er betalt med PayPal, eller hvis det er betalt med Postoppkrav, så justerer vi frakten der. Så vær trygg på at ikke betaler for mye.
Vær obs på at enkelte større varer som våpenkofferter og våpenbager koster mye å sende. Vi har maks frakt på 250kr. Dette gjelder 1 kolli på 35kg. Ved større bestillinger, ta kontakt.

- Spørsmål: Jeg har fått beskjed fra PayPal om at jeg har fått igjen litt penger fra dere. Hvorfor har jeg det?

Svar: Som nevnt over, så kan det være at frakten har blitt feilberegnet og at det vi betaler for å sende er mindre enn det frakten er blitt beregnet til. Vi passer på dette ved hver ordre og refunderer det som er blitt betalt for mye.

- Spørsmål: Jeg har ikke PayPal-konto, men ønsker ikke å betale med Postoppkrav grunnet gebyret.

Svar: Ikke noe problem. Med PayPal har du mulighet til å betale med bankkort via PayPal uten å ha konto. Bare følg anvisningene når du kommer til PayPals side. Hvis du ikke er komfortabel med denne løsningen, så kan vi sende faktura, men vi sender ikke varene FØR pengene har kommet inn på vår konto. Vennligst spør oss om dette før du bestiller.